Tältä sivulta löydät laajan palvelutarjontamme. Fysioterapian lisäksi tarjoamme neurologista kuntoutusta, akupunktiota, lymfaterapiaa, kinesioteippausta, McKenzie -hoitomenetelmää, allasterapiaa, TULE-sairauksien hoitoa sekä lantionpohjan fysioterapiaa. Teemme myös kotikäyntejä.

Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin tutkinnon.  Fysioterapia kohdentuu tavallisimmin ikääntymisen tai sairauden, tapaturman tai synnynnäisen vamman aiheuttamaan ongelmaan toimintakyvyssä.

Kotikäynnit

Teemme kotikäyntejä Muhoksella, Utajärvellä, Pyhännällä ja Kestilässä, sekä kattavasti niiden ympäristökuntien alueella.

Lantionpohjan fysioterapia

Lantionpohjan fysioterapiassa hoidetaan ja ennaltaehkäistään erilaisia lantionpohjan lihaksiston toimintahäiriöitä. Lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiassa opetellaan tunnistamaan ja vahvistamaan lantionpohjaa sekä keskitytään kokonaisvaltaisesti kehon ja lantionpohjan yhteistoimintaan.

Neurologinen kuntoutus

Neurologisen kuntoutuksen tavoitteena on lieventää keskushermostoperäisiä fyysisen toimintakyvyn rajoitteita ja muutoksia, sekä edistää sairauden tai vamman heikentämää elämänlaatua.

Tuki- ja liikuntaelinvaivat

Ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) muodostavat luut, nivelet, jänteet ja lihakset. TULE- sairaudet ovat yleisiä ja niiden kirjo on erittäin laaja, siitä syystä he ovat laajin fysioterapeuttimme kohtaama asiakasryhmä.

Lymfaterapia

LYMFA eli nestekiertoa edistävä fysioterapia.  Lymfaterapia edistää imunesteen virtausta ja edesauttaa imusuonten toimintaa.

Akupunktio

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomuoto. Hoidon aikana akupunktiopisteisiin pistetään steriilejä ja ohuita neuloja.

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen vaikutus perustuu lähinnä ihon ja sen alla olevien kudosten kautta keskushermostolle välittyviin aistimuksiin sekä teipin avulla tehtäviin kevyisiin kudosten siirtoihin, jonka seurauksena aineenvaihdunta vilkastuu.

McKenzie -menetelmä

McKenzie menetelmä (MDT) on näyttöön perustuva ranka- ja raajaongelmista kärsivien potilaiden tutkimus- ja hoitomenetelmä.

Allasterapia

Allasterapiassa käytetään hyödyksi veden ominaisuuksia niiden asiakkaiden kanssa, jotka hyötyvät  vedessä liikkumisesta ja pitävät siitä.